Yorick van Nijnanten

Fysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut

Fysiotherapeut sinds 2015.

In dienst bij Doornbos Fyso Groep sinds 2015.

Interessegebied/doelgroep: arbeidsfysiotherapie en nek-/schouderklachten.

Opleiding

Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein

Cursussen/seminars/workshops/congressen:

Training op de werkplek
Re- intergratie training & coaching

Motivatie

Het analyseren van werksituaties, werkplekken en een bedrijfscultuur is mijn passie. Ik zoek graag naar opties om belasting tijdens werk te verlagen en de vitaliteit en gezondheid van werknemers te verhogen. Mijn ultieme drijfveer is om steeds meer (jonge) werkende mensen uit het zorgcircuit te krijgen en zoveel mogelijk met preventieve zorg bezig te zijn. Graag help ik bedrijven om op een verantwoorde manier te investeren in de vitaliteit, gezondheid en productiviteit van de werknemers. Op deze manier probeer ik een win-winsituatie te creeëren voor zowel werkgevers als werknemers.

In het nek-/schoudercentrum streef ik naar een zo goed mogelijk passende behandeling: zorg is nu eenmaal maatwerk. Gebruik van evidence based behandelmethoden staat natuurlijk wel centraal. Mijn grootste motivatie is de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met (langdurige) lichamelijke klachten, dit geeft enorm veel energie!

Prive sport ik graag. Ik ben lid van voetbalvereniging  S.V.T. Terheijden, waar ik al ruim 20 jaar lid ben. Tevens ben ik voor mijn vereniging de fysiotherapeut voor alle leden.

Heeft u klachten: Loop niet te lang rond met uw klachten maar meld u aan bij uw (arbeids)therapeut!